Update 9-6-2014:  Deze service wordt opgeheven door Microsoft.

Het is mogelijk om je eigen domeinnaam te koppelen aan outlook.com.

In plaats van een mailadres dat eindigt op live.nl, hotmail.com of outlook.com kan je je eigen domein gebruiken. Dus bijvoorbeeld info@mijnbedrijf.nl en dat ziet de ontvanger dan ook. Dit heeft als extra voordeel dat je gratis gebruik maakt van het zeer goede spamfilter van outlook.com en je zo goed als onbeperkte opslag hebt van je mail. Je kan dan ook overal inloggen en bij je mail, ook bij je mailarchief mocht je dat hebben.

2013-11-04 15_18_19-Outlook - info@webservant.nl

Je kan dit configureren in het Windows Live Admin Center (http://domains.live.com/) Hiervoor moet je al een windows live account hebben en je moet ook toegang hebben tot je zogeheten dns reccords van je domein. Instructies vind je ook in het Windows Live Admin Center. Als je domein gekoppeld is, kan je tot 50 gebruikers aanmaken en zelfs meer als je contact zoekt met de servicedesk.

Eenmaal gekoppeld, kan je deze mail alsnog ophalen in je favoriete mailprogramma, naast je mail, kan je ook je contacten en je agenda synchroniseren..

2 gedachten over “Uw eigen domein op Outlook.com”

  1. Het kan nu alleen nog via office365.com. Je hoeft geen office er bij te nemen, maar dan is het nog ongeveer 50 euro per jaar.

Reacties zijn gesloten.